Een zonnescherm erg handig

Een zonnescherm erg handig

Als de zon schijnt, wil je natuurlijk zo veel mogelijk buiten zijn. Maar soms is het ook fijn om even uit de felle zon te kunnen. Dan is een zonnescherm erg handig! Je bepaalt dan zelf hoeveel licht en warmte de zon je toelaat op het terras. Daarnaast beschermt een goede zonneluifel je ook tegen schadelijke UV-straling. Kortom: met een zonnescherm geniet je optimaal van de warme zomerdagen!

Nog niet overtuigd van het nut van een zonnescherm? Hieronder vind je nog meer voordelen:

– Een zonnescherm kan helpen om je terras koel te houden. Dit is fijn als je bijvoorbeeld wilt barbecueën of gewoon lekker buiten wilt zitten.

– Een zonnescherm is ook een sfeervolle aanvulling voor je terras. Er zijn allerlei soorten en maten zonneschermen verkrijgbaar, dus je kunt altijd een model vinden dat bij jouw interieur past.

– Je bespaart energie met een zonnescherm. Een goed geïsoleerd huis is belangrijk, maar je kunt er ook voor zorgen dat de warmte niet naar binnen kan. Bijvoorbeeld door een zonnescherm te gebruiken op het moment dat de zon fel is. Zo hoeft je airco minder hard te werken en bespaar je op de energierekening.

Zo zie je maar: een zonnescherm is onmisbaar tijdens de warme zomermaanden! Wil je er ook één aanschaffen?

Wat is een Zonnetent?

Een Zonnetent is een soort van mini-zonnescherm. Het is lichtgewicht, makkelijk mee te nemen en snel op te zetten. ideaal voor een dagje strand of park!

Een Zonneluifel of parasol

Een zonneluifel of parasol is een groot zonnescherm dat je aan de buitenkant van je huis kunt plaatsen. Zo bescherm je niet alleen jezelf, maar ook je tuinmeubels en andere spullen tegen de zon. Heb je veel last van insecten? Dan is een zonneluifel ook een goede keuze, want deze houdt de muggen en andere ongedierte op afstand.

Wat kost een Zonnescherm?

Een zonnescherm is verkrijgbaar vanaf ongeveer €100,-. De prijs verschilt per type en merk, dus ik adviseer je om online een aantal offertes aan te vragen. Zo kun je het zonnescherm dat het beste bij jou past vinden

– Een zonnescherm beschermt je tegen schadelijke UV-straling.

– Je bepaalt zelf de hoeveelheid licht en warmte met een zonnescherm.

– Een zonnescherm is ook een sfeervolle aanvulling voor je terras.

– Je bespaart energie met een zonnescherm en houdt het koel op je terras.

Kijk voor meer info op Verano

Reacties zijn gesloten.