Gastenboek

10 Comments on Gastenboek

 1. Bart

  Proficiat met je mooie uitslag in de Vuelta , had je wat hulp gekregen dan was top 10 zeker haalbaar , je stond er bijna alle dagen alléén voor
  gr
  Benny en Diane

 2. Dag Bart, proficiat met je prestatie en inderdaad plaats 10 was in het vizier. Als ik zie wat de Astana’s en de Movistars gedaan hebben voor hun kopman, vooral in de voorlaatste etappe, dan is het spijtig dat Vandendert niet het zelfde kon opbrengen voor u en ging strijden voor een ….26ste plaats. In ieder geval een prestatie om “U” tegen te zeggen!

 3. Wat een topprestaties in de Vuelta (en daarvoor in de ronde van Polen). Wij volgen de Vuelta dagelijks(iets wat wij met de 3 grote Rondes al 40 jaar doen-gebeten door de microbe in ’76 zeker-Lucien Van Impe) met bijzondere aandacht voor de vaandeldrager van het Belgisch wielrennen op het vlak van rondewerk. Regelmaat, doorzettings-vermogen en intellectueel koersinzicht lijken ons jouw sterkste punten, naast de voorbereidende arbeid natuurlijk die een supporter al eens durft te vergeten. Houden zo, tijdrit- en klimtalent, het is alleen voor de echte grote en kleine wielertalenten weggelegd. Groetjes and keep your ranking fixed. A great performance!!!

 4. In de tijdrit kon het moeilijk beter; de progressie is groot en bevestigt wat we al in de ronde van Polen konden zien. Als de renners voor U in het klassement minder presteren zit er misschien nog een plaats of twee hogerop in. Doe zo voort, proficiat en veel succes. De wielervreugde is voor mij onbetaalbaar en ik ben u daarvoor zeer erkentelijk.

 5. Bart wij volgen je elke dag en zien dat het goed gaat , wij hopen op een ontsnapping en dat je nog eens voor podium kan gaan

  succes
  Benny en Diane

 6. Vandaag een knalprestatie van Bart!! Mooie helikopterbeelden in een
  bergetappe met Bart in geweldig gezelschap. In deze zware Ronde Van
  Spanje, soms eindigend in het wiel van Froome, Dumoulin en vandaag
  voor Valverde….Weinigen kunnen dergelijke adelbrieven voorleggen.
  Een speciaal woordje van dank aan ploeggenoot Maxime Montfort.
  Nu al een mooie 14° plaats in het klassement. We duimen met zijn allen voor een 13° plaats voor het nummer 113:Bart De Clercq!

 7. U bent er in de laatste drie zware ritten op vooruitgegaan en ondanks de rugklachten in het begin van vorige week. Zonder U zou de RvS in de afgelopen dagen voor de doorsnee-wielerliefhebber beperkt gebleven zijn tot de resultaten van de buitenlandse toppers.
  En nu maar uitkijken naar de tijdrit woensdag. DE RvS is voor U nu al geslaagd. Proficiat!!! En bedankt voor de vreugde die U ons bezorgt in de voorbije, druilerige regendagen, die gelukkig in Spanje uitbleven.

 8. Ronduit een goede prestatie in deze zware bergrit, met handhaving van uw plaats in het A.K. De reporters Wuyts en De Cauwer zeveren er maar op los en zien wel dat Froome bijna 1 minuut na U binnenkomt maar Bart De Clercq,..die zagen ze plots nadien! Het is betreurenswaardig dat zij geen oog hebben voor uw prestatie, tenzij dat zij van meet af en voor de koers gedaan is al weten te zeggen dat een top-10 boven uw mogelijkheden ligt. Ik zou ze de komende dagen eens van antwoord dienen, want ik twijfel er niet aan dat vandaag vele renners diep in hun reserves gegaan zijn, terwijl ik vermoed dat U, gezien de ervaring niet tot op de bodem bent gegaan.
  Doe dus zo verder en laat de kritiek voor wat hij is.

 9. Ja en vandaag op de 16e plaats in het A.K. Na de rustdag wordt woensdag de dag van de waarheid met een resem hoge cols en méér dan 4500 hoogtemeters. Hopelijk hebt u nog voldoende reserves om de rit tot een goed einde te brengen en wie weet sta je woensdag al in de top15!!! Doe zo verder, Bart!

 10. Ik had al zitten reikhalzen om de rugnr.van Bart te ontdekken maar ik vond die niet in het peloton. Ik begon al te denken dat er iets mis gelopen was in rit 8, maar uiteindelijk viel alles nog in de juiste plooi. Ik vraag mij wel af hoe dicht je dan wel zou geëindigd zijn zonder die val en meegaand tijdverlies. En wacht er dan iemand op u, zoals bij andere kopmannen? In elk geval is uw RvS nu al geslaagd maar volhouden tot het einde en in de top 15 zou echt wel straf zijn. Hartelijk proficiat.

1 2 3 4

Leave a comment