Gastenboek

10 Comments on Gastenboek

 1. Vansteenbrugge Luc - Herzele // 11 augustus 2015 at 07:32 //

  Proficiat aan Bart met deze prachtige prestatie in Polen. Nu met heel veel ambitie naar de Vuelta !

 2. Proficiat met de 2e podiumplaats in de Ronde van Polen. Je hebt bewezen dat je druk van de strijd om de eindoverwinning aankunt. Wellicht spijtig dat sommige van de ploegmaats het op beslissende momenten wat lieten afweten.

 3. Hoewel Izaguirre, de 1e luitenant van Valverde, in de tijdrit 3 seconden sneller reed dan Bart, heeft Bart niet daar de Ronde verloren, maar wel gisteren toen hij in volle zware finale alléén zat. Had er toch één (VDB of Montfort) kunnen willen volgen, dan hadden zij zoals in topploegen gebeurt, het laatste gat van amper een paar seconden op de hoofdgroep kunnen toerijden en was Bart nu wel degelijk eindwinnaar geweest.En dat zou dubbel en dik verdiend geweest zijn. Maar ik heb de indruk dat die 2 hoofdpionnen al aan het uitbollen zijn en enkel nog eigen roem nastreven terwijl Bart al sinds zijn begin bij Lotto zich moest uitsloven voor VDB, met karig resultaat! Nu eens de rollen omdraaien zat er niet in. Een dikke proficiat en als ze nu bij Lotto nog niet weten wie ze in Spanje als kopman moeten uitspelen, dan kan ik toch niet meer volgen.

 4. Proficiat Bart 2de in het eindklassement ronde van Polen en dat op amper 2sec,ik ben echt fier op je prestatie , heel spijtig van die 2sec.
  Je behoort nu bij de grote kampionen, maar dat wist ik al lang, ze moeten je ook de kans geven om het te bewijzen.++++++

 5. Topprestatie Bart! In Zottegem zijn we fier! We hebben je gemist in de Tour!

 6. Sterke prestatie van Bart. Gisteren ritwinnaar, vandaag bevestiging.
  Prachtige website, Bart en webmaster : “een sterk duo”.
  Laat de Vuelta maar komen ……

 7. Vandaag zijn de ploegmaats toch wel, vooral in de finale 10 km in gebreke gebleven. Waren zij er nog om steun te bieden en een gat toe te rijden, dan zou Bart allicht nog steeds leider geweest zijn, maar als je er alleen voorstaat dan moet je wel taktisch proberen er het beste van te maken. Jammer dus dat Bart enkele seconden na de hoofdgroep binnenliep en zodoende de leiderstrui moest afstaan.
  But…tomorrow is another day and maybe full of surprises. In elk geval is de Ronde van Polen nu al méér dan goed geslaagd.Wij duimen voor Bart; wat een eer voor onze streek dat zij een renner hebben die nu en dan echt met de top meegaat. Dat is méér dan om in te kaderen.

 8. Bart, dat was nog eens knallen!!!! 4 km lang moest je de pijn verbijten en we konden dit letterlijk zien: het was bijten, en nog eens bijten terwijl bij jouw supporters hunen tikker oversloeg….. maar het was genieten, zowel voor jou als voor ons, heerlijke en fantastische prestatie. Proficiat en nog eens proficiat. En nu duimen we voor de eindoverwinning in deze prachtige Ronde van Polen…. Alle succes

 9. Dikke proficiat met je prachtige en indrukwekkende overwinning.

 10. Wat een mooie overwinning en tegen wie dan nog wel! Het kruim van de deelnemers met ronkende namen zoals Ulissi en Henao. Jammer dat ze bij de VRT zelfs geen seconde tijd hebben om hier aandacht aan te besteden. Bart is blijkbaar in zijn beste vorm en kan morgen misschien opnieuw dicht eindigen met de steun van zijn ploegmaats. Als hij de ronde niet wint, wacht hem in elk geval een dichte ereplaats in de eindstand. Hartelijk proficiat. Ik zag de rit op Eurosport (Frans) en de commentator was vol lof over de succesvolle ontsnapping in volle finale. Maar de VRT verkoos het parcours te verkennen van de olympische wegrit; zoals dikwijls een vroeger opgenomen programma, maar na die zware Ronde van Frankrijk krijgt de koers nu verlof, zelfs als er een Vlaming wint. Op de Nos stond er 5 minuten na de aankomst al een tekst commentaar en de uitslag van de top 10!

1 2 3 4

Leave a comment