Gastenboek

9 Comments on Gastenboek

 1. Schitterende Ppt presentatie van de Lotto-Soudal ploegvoorstelling 2017. Een leuk aanbod aan blikvangers, met Sofie&Bart in de hoofdrol, Peter die een beetje aarzelend de rode loper betrad, maar een poosje later rustig en knus toch gesetteld was in die nieuwe bus…..evenwel bleef ik een beetje op mijn honger zitten. Ik vond immers Puck Moonen niet terug….
  Aan Sofie en Bart fantastische resultaten in 2017, alsook aan alle fans van deze topsporters fijne feestdagen en veel leuke momenten met beide
  Aan

 2. Dikke proficiat met je sterke prestatie in de Tour de l’Ain. Het ziet er naar uit dat je volledig op schema zit voor een schitterende toekomst.

 3. Opnieuw laat sportief manager Marc Sergeant, Bart links liggen voor een selectie “Tour De France”. Voor Bart een grote ontgoocheling, ook voor zijn supporters. Natuurlijk spelen andere dan sportieve een hoofdrol in deze “niet selectie”.Want wie anders dan Bart is beter in het hooggebergte in de ploeg van Lotto-Soudal ? En de Ronde Van Frankrijk zijn toch bergen en klimmen of niet ? Op naar het BK en De Ronde Van Polen, en uiteraard succes aan de Lotto-Soudal ploeg in Ronde.

 4. Luc Van De Velde // 13 juni 2016 at 11:45 // Beantwoorden

  Bart, een 18de plaats in de Dauphiné is meer dan een puik resultaat. Inderdaad, die 17 die je voorafgaan zijn niet zo maar “janneke en mieke”, maar stuk voor stuk getalenteerde ronderenners. Dikke proficiat man en bij deze veel succes in het BK en de tour….

 5. Het belangrijkste is nu je in de ploeg handhaven…tot de kansen keren. Het koude, natte weer de laatste weken is ook geen medestander voor jou. Veel succes.

 6. Eerst dagen wat keelpijn, en nu, waarom moest precies Bart in een put rijden zodat zijn zadel kipte en hij nooit meer in deze tijdrit de goeie houding kon vinden. De sterren staan momenteel blijkbaar niet goed. Hij kan hoe dan ook veel beter, dat was anders misschien wel een “ruta” voor hem. Kan ik zijn precieze geboortetijdstip krijgen zodat ik misschien in de nabije toekomst meer gunstige periodes kan zien.

  • Bart werd geboren op dinsdag 26 aug. 1986 om 17.30 u.

   • Zijn topjaar zal 2018 zijn. Hij zal in de winter van 2017/18 zijn basisconditie door trainingen,stages en hard werken op een serieus hoger niveau kunnen brengen en zal daar in het seizoen 2018 de vruchten van plukken.Met dit in het vooruitzicht kan hij ook in huidig en volgende seizoen al eens een slag slaan. We zullen zien. Veel succes

 7. Ik was een weekje afwezig en vraag mij af of Bart na zijn knappe prestaties in Polen en Spanje nu al bijgetekend heeft bij Lotto-Soudal.Misschien heb ik berichten daarover gemist. Is er iemand die méér weet? Graag nieuws hierover!

1 2 3 4

Leave a comment

Your email address will not be published.


**