Tweede seizoenshelft

Hallo iedereen,

De niet-selectie voor de Tour was dan wel een teleurstelling, we zijn in elk geval niet bij de pakken blijven zitten de afgelopen weken.

Na het BK in Tervuren liet ik de fiets eerst wel een paar dagen op kant staat, maar nadien startten we vol goeie moed aan de voorbereiding op het 2e deel van het seizoen. De planning was dus grondig gewijzigd; ipv de Tour werden de Ronde van Polen en Vuelta nu de eerstvolgende doelen.

Met een hoogtestage met de ploeg in Livigno kreeg ik alvast een flinke portie klimkilometers in de benen. Met waarschijnlijk bekend in de oren klinkende hapjes zoals Stelvio, Gavia en Mortirolo op het menu, was klimmen alvast geen probleem. En het gevoel was op training daar zeker goed, ik verteerde de bergen daar vlot, maar ja, mijn lichaam was dan ook net klaargestoomd om het beste van zichzelf te geven in de Tour natuurlijk… Het was dan ook met wat dubbele gevoelens dat ik na de training daar vaak nog de finale van een Tourrit kon meepikken.

Maar goed, niet meer klagen en jammeren maar ondertussen zijn we na een paar weken gericht en stevig trainen dus klaargestoomd voor andere mooie wedstrijden. Morgen start hier dan eindelijk de Ronde van Polen (vanwaar ik dit berichtje al typ). Eindelijk, want het kriebelt nu toch wel enorm om nog eens te kunnen koersen! Het gevoel op training was in elk geval bemoedigend, nu hopen dat zich dat ook in koers weergeeft in de vorm van enkele mooie prestaties…

We staan in elk geval 100% gemotiveerd aan de start!

Sportieve groeten,

Bart

 

5 Comments on Tweede seizoenshelft

 1. Marijke Dernaucourt // 3 augustus 2015 at 19:48 //

  Succes in Polen!!!!

 2. Fernando // 2 augustus 2015 at 14:18 //

  Succes Bart en ik hoop je toch even te zien op Cumbre del Sol (nabij Calpe ) in de Vuelta.

 3. Veel succes gewenst in de ronde van polen.;-) dit van de kakkers

 4. Vijverman Roger // 2 augustus 2015 at 10:01 //

  Ik wens je heel mooie resultaten in Polen en een goed eindklassement.
  Vanwege Roger uit Mere

 5. Benny en Diane // 1 augustus 2015 at 11:38 //

  Succes Bart daar in Polen

  gr

Comments are closed.